© 2019 by Global Moto Service

кој врши ДЕКАРБОНИЗАЦИЈА на моторни возила и промена и грижа за ПНЕВМАТИЦИ на две физички локации: сервис кој се наоѓа веднаш по мостот на Обединети Нации во Влае (до Неуромедика), како и на локација која најмногу му одговара на секој клиент. Сервисот е достапен на принцип на повик на 070418418, а услугите се одвиваат на локација која му одговара на клиентот.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

Глобал Мото Сервис

ул. Влае бр. 85А по мостот "Обединети Нации" (до Неуромедика)

M: contact@gms.mk

T: 070 418 418